Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Håll din Samsung Coverd up ! Med en ny Samsung Galaxy S4 så är det inte läge att vara snål när det kommer till att skydda din telefon, eller är det kanske det? Ja, för hos på Fyndiq hittar du alla skärmskydd till din Samsung som du kan tänkas vilja ha, billigare! Varför inte ha dubbla lager? Eller det kanske är att ta i. Men allt för att skydda till telefon är en bra investering så köp ett skärmskydd från CoveredGear och försäkra dig mot att displayen får repor av damm och smuts!

Tips för ett lyckat köp! Vilken modell var det nu igen? Det är inte lätt att komma ihåg allt så ta en extra titt för att försäkra dig om att du har tagit rätt modell på skärmskyddet. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skydda din display från smuts! Med en ny telefon i fickan så är det inte lätt att veta vad man kan och inte kan göra med den. För det första så är det bra om du inte har telefonen i byxfickan, är det en av alla de nya telefonerna så funkar det inte att ha telefonen i fickan utan att den blir förstörd. Satsa på att ha den i jackfickan där den inte utsätts för samma tryck. Dagens telefoner är helt enkelt känsligare och mer ömtålig än de var när den första tegelstenen till telefon dök upp. Därför är det viktigt att köpa displayskydd till din telefon. CoveredGear skärmskydd säljs här och finns för flertalet modeller och telefoner.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.