Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Ett snyggt läderskal till din mobil! En smartphone är något som finns i nästan var mans hand nu för tiden, och de smarta produkterna som innehåller fler funktioner än vi möjligen ens kan räkna till gör vår vardag både rolig och effektiv. Men det gäller också att skydda sin iPhone, Samsung eller iPad med ett fodral! Därför har vi på Fyndiq samlat ihop alla möjliga olika plånboksfodral och skal till både mobil och surfplatta från Covert, och till ett riktigt bra pris dessutom! Så letar du efter billiga och högkvalitativa Covert fodral eller hårdskal, då har du kommit helt rätt.

Tips för ett lyckat köp! Det är roligt att variera tillbehören till sin mobil, så varför inte köpa några olika fodral så du kan variera dig från dag till dag? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Både praktiskt och snyggt med Covert plånboksfodral! Eftersom vi bär med oss telefonen nästan hela tiden så är det ju inte mer än rätt att man ser till att göra den till något alldeles extra genom att skaffa ett bra fodral till den! Ett plånboksfodral är väldigt populärt eftersom man då kan ha sin telefon och sina kort på ett och samma ställe, vilket är väldigt praktiskt. Covert är ett av de märken på fodral som vi tycker om allra mest, och en Covert plånboksväska blir garanterat en vän du alltid kommer vilja ha med dig.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.