Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Avdelningar
Sista exet

Barnjackor och byxor i vått och torrt! När det kommer till barn spelar det ingen roll om solen skiner eller om regnet öser ner — de vill fortfarande ut och leka! Så, låt dem leka och låt dem vara torra när det regnar eller varma när det är kallt ute genom att sätta på dem kläder från Didriksons. Här på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga kläder på nätet från Didriksson med allt från Didriksons vinterjackor, vårjackor, regnjackor, regnbyxor och självklart har vi en värmande overall för barn som ger kraft till att leka på bästa möjliga sätt.

Tips för ett lyckat köp! Barn växer och det är lätt att lägga ner fel storlek i varukorgen. Så ta en extra koll att du fått med allt så det blir rätt på första försöket. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Funktionella kläder som håller! Är du ute efter kvalitet och att ditt barn ska få ut så mycket av leken som det bara går så är Didriksons jackor och andra klädesplagg ett otroligt bra alternativ. De är nämligen marknadsledande när det kommer till att framställa funktionella kläder som lever upp till våra krav. Och att veta att ens barn kan leka och ha skoj med bra vinterjackor skapar en ofantlig trygghet. Och vad är trygghet om inte den bästa känslan som kan finnas när man vet att ens barn är ute och upptäcker världen.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.