Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Avdelningar
Färg
Sista exet

Väska som är både snygg och praktisk! Få saker är så roligt att köpa som en ny väska, och extra kul blir det när det handlar om väskor från Eastpak, eftersom de är både praktiska, och riktigt snygga. Det är just av den anledningen som vi på Fyndiq är stolta och glada över möjligheten att presentera det stora utbud av Eastpak väskor som vi har samlat hos oss! Här hittar du allt från Eastpak bags, axelväskor, weekendväskor, Eastpak Kentuckey och många andra modeller, självklart till ett billigare pris.

Tips för ett lyckat köp! Kolla några extra gånger innan du klickar hem ditt köp, nog för att frakten är billig - men det är ju tradigt att få hem fel vara. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

50 år av väskor! Det var 1960 i Boston som företaget Eastpak grundades, och 50 år senare är det hetare än någonsin, och kan utan att överdriva helt klart kalla sig för ett världskänd och väletablerat företag. Det är med glädje vi förmedlar deras snygga väskor online till er, och vår förhoppning är att utbudet gör att du kommer hitta exakt vad du söker. Välkommen att klicka hem en klassisk Eastpak väska redan idag, och om du har turen att hitta två väskor som du gillar - köp båda! Frakten blir ändå densamma.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.