Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Intex produkter

Köp billiga Intex produkter online här hos oss! Skulle du vilja spendera mer tid i vattnet än vad du gör på torra land? Då är Intex märket för dig! De är nämligen specialiserade på allt som har med pool att göra, och bland våra Intex produkter finns både uppblåsbara pooler för de minsta och stora trädgårdspooler för hela familjen. Så om du funderar på att skaffa pool så är tipset att välja just en Intex pool. Dessutom hittar du en massa smarta pooltillbehör från märket. Vad sägs till exempel om en vattendammsugare att rengöra poolgolvet med? Bland våra billiga Intex produkter finns det mesta!

Tips på ett lyckat köp! Var noga med att kolla upp så du väljer rätt storlek på den Intex produkt du vill klicka hem — lite tråkigt blir det allt om du planerat att köpa en badmadrass till dig själv med får hem en i barnstorlek! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Allt för vattenlek bland våra Intex produkter! Oavsett om du föredrar vattensport, spabad eller att lugnt ligga och flyta på en badmadrass så är märket Intex ett att hålla i minnet. De erbjuder verkligen något för alla och allt du behöver göra är egentligen att gilla att spendera tid i, på, eller vid vatten — det finns Intex produkter för alla! Kanske en uppblåsbar kajak och paddel skulle vara något för dig? Eller varför inte bara göra poolen på tomten mer spännande med hjälp av en LED-poolsprey som ger dig ett ljussprakande vattenfall? Kolla som sagt igenom vårt utbud av billiga Intex produkter och hitta de saker som kommer förgylla din badstund — vi slår vad om att du säkert kommer hitta flera favoriter!

Så fungerar Fyndiq! Vi på Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här hos kan du därför fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Det betyder också att när du beställer fler än en produkt så är chansen stor att dessa kommer att skickas från olika butiker — vilket i sin tur innebär att de kommer att levereras i flera olika paket vid kanske olika tillfällen. Kom ihåg det bästa av allt, oavsett hur många produkter du än beställer så är frakten alltid billig.