Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Lindberg produkter här!

Fina barnkläder från Lindberg! Små barn är en underbar del av livet, de kan bringa en mycket glädje om dagarna. Men de är också ganska ömtåliga, de klarar inte av lika mycket som vuxna personer gör. Därför måste man vara noggrann med vilka kläder man klär barnet i, och där kommer Lindberg in i bilden! Här på Fyndiq kan du köpa ur vårt stora utbud där du hittar mängder av billiga barnkläder från Lindberg. Kanske är det en mjuk och färgglad mössa som får åka ned i kundvagnen, eller ett UV-set inför sommaren?

Tips för ett lyckat köp! Barn växer ju som bekant väldigt fort emellanåt, så en god idé är att köpa plagg som det finns rum att växa i för det barn som ska få kläderna, så de kan använda plagget längre! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! Det är den filosofi som Michael Lindberg utgick från när han grundade märket Lindberg Sweden. Ett märke med barnkläder som passar Sveriges klimat som sträcker sig över ett brett spektrum, från 30 plusgrader på sommaren till 30 minusgrader på vintern. Här hittar du Lindberg barnkläder som passar både i bitande kyla och i strålande sol, och du kan vara säker på att ditt barn är bekväm oavsett väder och vind.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.