Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Maxell produkter online!

Massor av bra tillbehör till teknik! Tekniska prylar i all ära. Men ärligt talat, de är inget utan batterier, hörlurar och minneskort! Oavsett vilka prylar du har så behöver du bra tillbehör och just därför kan du hitta massor av billiga Maxell produkter här hos oss på Fyndiq! Maxell har nämligen minst sagt bra koll på allt från de bästa hörlurarna och högtalare till Maxell batterier som exempelvis knappcellsbatteri, så du ska nog kunna hitta det du söker. Vi önskar dig helt enkelt välkommen att fynda produkter från Maxell!

Tips för ett lyckat köp! Batterier kan du aldrig få för mycket av, så se till att det både räcker och blir över hemma! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Videoband ett minne blott! Många kanske förknippar Maxell med videoband, och det med all rätt! Det finns nämligen massor av Maxell produkter för inspelning av alla dess slag. Nu för tiden är det inte så ofta man använder sig av videoband, utan DVD-R skivor och CD-R skivor istället, vilket går minst lika bra. Det gäller bara att du ser till att ha en bra discmarker så att du kan skriva på skivorna vad de innehåller! Och vill du inte lägga över något på skiva går det också med ett Maxell USB, det beror helt enkelt på vad det är du vill spara!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.