Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Plantronics headset på nätet!

Prata trådlöst med nära och kära! Med alla händer fria kan vi idag prata med vänner och bekanta utan att det påverkar det vi gör samtidigt. Exempelvis när vi är ute på promenad eller när vi kör bil. Det är idag det enda säkra sättet att föra en telefonkonversation utan att riskera säkerheten för andra trafikanter. Säkerhet är viktigt tycker vi på Fyndiq och kan stolt sälja Plantronics bluetooth headset till våra kunder och uppmana att använda det. Det är smidigt att klicka hem ett trådlöst headset från Plantronics från oss för att sedan fritt kunna samtala med vänner i bilen, trots att de faktiskt fysiskt inte är där. Risker som vi måste informera om är att ja, ni kan se lite galen ut när ni talar för er själv och headsetet inte syns, men det är risken man får ta.

Tips för ett lyckat köp! De flesta telefoner har bluetooth inbyggt, men för säkerhetsskull är det bra att kolla så att du har allt du behöver. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Headset inte längre pretentiöst! Det var ett tecken på att man var pretentiös när man såg öronsnäckan sitta i örat. Affärsmän, wallstreetpersoner och alla de som kallades för yuppie var en symbol för det trådlösa headset som idag är väldigt populärt. Prestigen har lämnat produkten och istället har vi en praktisk funktion att köpa till telefonen. Vi kan lyssna på musik genom Plantronics trådlösa stereoheadset som kopplas in via bluetooth, fördelen är lika bra ljud men att man slipper sladdar!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.