Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda från Polar billigt online!

Stort utbud av billiga produkter från Polar! Alla vet vi hur bra vi mår efter att ha avslutat ett träningspass. Att då även kunna mäta sina prestationer och därmed förbättra sig och utvecklas gör det hela ännu roligare och tar träningen till en ny nivå. Därför är märket Polar ett märke du ska lägga på minnet. Här på Fyndiq har vi ett stort utbud av billiga polarprodukter — allt från aktivitetsarmbandet Polar Loop och pulsklocka med kaloriförbrukning till Polar Flow, så att du kan överföra träningsdata till din dator för att få extra bra koll på läget.

Tips för ett lyckat köp! Utgå från din egen träning och dina mål för att finna bäst träningsdator från Polar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Polar produkter för bättre träning! Det har aldrig förr varit så enkelt att mäta sin träning och hålla koll på hur man ligger till. Och det har nog heller aldrig varit så kul att träna som det är nu. Nu kan vi mäta och dela våra resultat och med det peppa varandra till att ta i det där lilla extra. Polar är märket som ser till att din träning är både rolig och utmanande. Och med produkter som Polar M400 och V800 får du stenkoll på din träning, så att du kan hålla koll på hur aktivt ditt liv verkligen är.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.