Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Avdelningar

Shoppa billiga Powerboots här! När det blåser kalla vindar och markens värme sedan länge har lämnat oss är det viktigt att tänka på att skydda fötter, händer och huvud. Här på Fyndiq har vi allt du kan tänkas behöva för att inte bli begränsad till inomhusmiljöer, och på denna sida finner du värmande kängor från Powerboots som verkligen håller dina eller dina barns fötter varma. Passa på att handla hem ett par till alla i familjen. Här har vi nämligen fantastiska priser, och fraktkostnaden är densamma oavsett hur mycket du väljer att handla.

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att ett barn växer och ska ha ungefär två centimeter att röra sig på, så i början av en vinter kan det därför vara gosigt att lägga i en filtsula i skorna! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fötterna är huvudsaken! Alla som jobbar med skor har någon gång sagt att fötterna är huvudsaken, och visst är det så. I alla fall när det kommer till att hålla värmen. När det kommer till företaget Powerboots så är det verkligen något de håller med om och satsar på kvalitet rakt igenom för att ge optimal komfort och bra värme. Välj mellan varmfodrade damstövlar, varma och vattentäta barnstövlar med reflexer eller Powerboots original med PU material som gör att skorna är vattentäta samt testade ner till -30 grader. Ja, detta märke har varma och bra skor av hög kvalitet!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.