Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Handla dina Raspberry Pi produkter billigt online! Någonsin funderat på att skaffa dig en dator lika liten som ett kreditkort? Då är märket Raspberry Pi väl värt att kika närmare på! Och här hos oss på Fyndiq hittar du ett brett och varierat sortiment av billiga Raspberry Pi produkter att välja bland. Hur låter det till exempel med en Raspberry Pi 2 Model B, enkortsdator? Eller du kanske är ute efter en inbyggnadslåda för Raspberry Pi 2? Det och mycket mer hittar du här i denna kategori hos oss på Fyndiq! Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du fler produkter inom dator? Kika vidare i våra andra kategorier här på Fyndiq så kommer du strax hitta vad du söker — vi fyller på med nya prylar varje dag! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vad är en Raspberry Pi? Vill man lära sig hur en dator fungerar, då är det en Raspberry Pi som man ska kika närmare på! Det är nämligen en minidator som man kopplar in i sin TV eller dataskärm tillsammans med ett tangentbord och mus för att arbeta med den — och varför är detta så speciellt? För att en Raspberry Pi lär dig hur du kodar och hur olika saker i en dator är uppbyggda så att du snart kan skapa egna program och appar, precis som ett proffs!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.