Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt från Salming online!

Stort utbud av snygga underkläder från Salming! Att sätta sitt namn på olika produkter som känd idrottsmänniska eller artist är inget nytt. Och att Börje Salming nu gjort sig ett namn på marknaden är något vi på Fyndiq är glada för. Därför har vi ett härligt utbud av billiga Salming underkläder med allt från läckert härligt färgglada Salming strumpor till snygga Salming underwear som får en att aldrig byta märke. Ja, här kan du shoppa till både män och kvinnor då du hittar både Salming trosor och Salming kalsonger. Och är du av den lite mer sportiga typen så kan du leta under Salming innebandy så finner du allt ifrån bra Salming floorball till andra bra sportprodukter så du får de rätta och bästa förutsättningarna till att bli så bra du bara kan.

Tips för ett lyckat köp! Underkläder är något vi har varje dag, 365 dagar om året. Tänk då fler istället för en när du handlar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Perfekt in på huden! Att handla en produkt från ett märke som har över hundra år på nacken ger en stabil trygghet. Samma sak gäller om vi vet att bakom ett stort märke står en stor profil. En man som i detta fall ger en känsla av att de produkter som pryder hans namn är av god kvalitet och genomtänkt design. Att känna sig perfekt ända in på huden gör att du enklare kan känna dig perfekt hela vägen ut i dina handlingar.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.