Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Salomon kläder online!

Snygg i Salomon! Träningskläder har blivit allt mer trendigt, och det är ju fantastiskt roligt — speciellt när det finns så mycket roliga att fynda. Att klä sig sportigt är både bekvämt och snyggt, och om man väljer kläder från märket Salomon kan man vara säker på att kläderna sitter rätt. Självklart bör alla ha rätten att använda dessa kläder. Och det är just därför som vi på Fyndiq har samlat in massvis av Salomon skor, jackor och andra sportkläder till ett billigare pris. Välkommen in och fynda!

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte att kontrollera storleken, visst kan du alltid lämna tillbaka om det blivit fel. Men det är ju roligare om det blir rätt från början! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Se upp i backen! Salomon är ett märke som har kläder vilka är perfekta i skidbacken. Salomon pjäxor och andra skidkläder för längskidåkning, skidor och snowboard är vad de är experter på, men samtidigt erbjuder de mycket mer. En Salomonjacka värmer och är snygg, och om det inte är vad du söker så finns här mycket annat att hitta. Kanske Salomon Crossmax Neutral för en snyggare fot? Eller en Salomon Minim Down West? Hos oss hittar du Solomonkläder som gör dig snygg både i och utanför backen, till billigare priser. Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.