Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Lyxa till det med Sebastian Hårvård! Sedan 1970-talet har Sebastian försett både stylister och konsumenter med exklusiv hårvård och ett stort utbud av stylingprodukter. Redan under 70-talet var varumärket i en helt egen klass gällande styling och hårprodukter. Med innovativ teknik och verktyg för styling skapade de tidigt klassiker som bland annat Shaper Hairspray som än idag är en av de mest köpta produkterna från Sebastian Professional. Portion 9 är en annan världskänd produkt som ger en omedelbar boost till alla hårtyper. Med hjälp av de botaniska oljorna samt ingredienserna som är till för att skydda håret mot yttre påfrestningar är detta en produkt som fungerar i alla lägen, oavsett vardag eller fest.

Varför Sebastian? Att ett varumärke, inom ett område som ständigt utvecklas och förändras, är lika populärt idag som på 70-talet är antagligen det ultimata kvittot på att produkterna från varumärket verkligen går att lita på. Som användare av produkter från Sebastian Professional kommer du med största säkerhet inte bli besviken. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst support@fyndiq.se så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att bl.a. kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Kvalité behöver inte vara dyrt! Här på Fyndiq.se handlar man alltid kvalitetsprodukter billigt. Sebastian Professional är ett av våra mest köpta varumärken vad gäller skönhet och hårvård. Att smidigt och enkelt kunna klicka hem bra produkter utan att det kostar skjortan är något som de flesta uppskattar. På grund av den stora efterfrågan ser vi på Fyndiq alltid till att ha de bästa och mest populära produkterna i lager. Självklart alltid till riktiga fyndpriser.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.