Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Sissel billigt online!

Träningsredskap för alla! Att ta hand om sig själv och sin hälsa är det viktigaste som finns här i livet, för om vi inte har vår hälsa, vad har vi egentligen då? Därför är det viktigt att man rör på sig och tränar i den mån man kan, och därför har vi på Fyndiq ett stort utbud av billiga träningsredskap från Sissel! Hos oss hittar du allt ifrån Sissel träningsboll till gummiband för träning, så att du kan anpassa träningen efter vad din kropp klarar av. Personlig träning är alltid den bästa träningen!

Tips för ett lyckat köp! Om du är sugen på att testa en träningsform du aldrig provat förr, passa på att beställa hem redskap från Sissel till den nu! Frakten blir nämligen densamma som om du bara beställer en produkt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Träna rätt hemma! Att hålla på med träning hemma är något som allt fler gör, eftersom det är så otroligt smidigt! För vem känner inte igen sig i att den största utmaningen med ett träningspass är att komma iväg till gymmet? Men träna rätt kan man lika gärna göra hemma, särskilt med rätt Sissel yogastrumpor, pilatesbox eller balancefit, vad än som passar dig. Sen gäller det bara att få rutin på sin träning, så det inte känns som ett jobbigt hinder utan snarare en härlig självklarhet. Lycka till!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.