Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Styla dig i sportiga kläder online! U.S. Polo Assn. är den amerikanska poloföreningens officiella märke. De erbjuder bland annat kläder, accessoarer, klockor, glasögon och skor. Och eftersom det är poloföreningens märke så är givetvis alla produkter väldigt sportiga, bekväma och tåliga. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga produkter från märket U.S. Polo Assn., så att alla våra kunder ska kunna klä sig i ett traditionellt amerikanskt sportmärke. Så passa på att välja och vraka mellan en rad olika produkter och kläder. Skynda att fynda hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter fler produkter? Passa på att köpa flera saker samtidigt. Frakten är nämligen fast och påverkas inte av hur mycket du handlar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Unika kläder för män och kvinnor! Alla kläder och skor från U.S. Polo Assn. är självklart väldigt snygga, men de är även unika och av bra kvalitet. Produkterna är gjorda i de allra bästa materialen och pryds med den amerikanska poloföreningens logotyp. De är gjorda för att både kunna bäras till vardags och till en polomatch, vilket innebär att de är väldigt bekväma och tål slitage. Kläderna och skorna har alla ett klassiskt snitt och om du letar efter en snygg skjorta eller piketröja, ska du verkligen leta i U.S. Polo Assn. sortiment!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.