Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda schyssta kläder från Wrangler online!

Wrangler ger dig riktigt klassiska denimplagg och sägs vara det första företaget som tillverkade svarta jeans! Wrangler som har sitt ursprung i North Carolina, USA, lanserade till en början med intentionen att producera jeans, jackor och skjortor för cowboys. Wranglers nyckelord var, och är än idag, funktionalitet, visionen är att täcka bärarens alla behov. För i tiden, innan mobiltelefoner, hade man mer än ofta ett fickur med sig. Denna detalj finns fortfarande kvar i Wranglers klassiska jeans, en särskild ficka för klockan.

Wrangler klassiska denimplagg som till en började hade cowboys i åtanke, har ändrat riktning och deras målgrupp är idag Människor. Wrangler skapar plagg som passar dig oavsett vem du är, de håller dig varm på vintern och sval på sommaren. Hos Wrangler hittar du klassiska såväl som trendiga plagg!

Wrangler beskriver själva att sina jeans är byggda för styrka och att man ska kunna ge sig hän sina djuriska insikter, omfamna sina adrenalinrusher och kunna vara vilda, naturliga och spontana. Wrangler designar jeans med både stil och möjlighet till prestanda oavsett tillfället du har på dig dem. "Born Ready for Life" har sedan start 1947 varit ledord för Wrangler.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.