Kundservice

Designa egna t-shirts, hoodies, kepsar, gympåsar, babykläder och mer!

Personligt, prisvärt och alldeles perfekt — här är den bästa julklappen eller varför inte unika plagg till dig själv?

Fantastiskt pris
Snabb leverans
Flerfärgstryck

Skapa unika och personliga hoodies, collegetröjor och t-shirts


På Fyndiq kan du designa din egna hoodie eller t-shirt med tryck. Låt kreativiteten flöda och skapa och anpassa ditt unika klädesplagg! Välj färg och storlek, och skapa sedan något speciellt som passar just din stil.

Anpassa tryck med eget foto, bild eller text


Du kan ladda upp dina egna bilder eller skriva in text direkt i designmotorn. Dessa plagg passar utmärkt som personliga presenter, som föreningskläder och så mycket mer. Välj modell och storlek som passar dig bäst och klicka dig vidare för att skapa den perfekta gåvan eller profilplagg.

Anpassat tryck med text


Förutom att lägga till egna bilder och motiv kan du självklart också lägga till valfri text. Vi har många typsnitt att välja mellan!

Kvalitet till bra pris


Vi strävar alltid efter att erbjuda förmånliga priser utan att tumma på kvaliteten. Kläderna är av bra kvalitet och säljs till ett riktigt bra pris! Vi använder oss av avancerad tryckteknik för att säkerställa att ditt designtryck återges med livfulla färger och hög kvalitet. Vi kan detta och är stolta över det!


Vanliga frågor och svar

Vilka modeller kan jag designa tryck för?
Våra plagg är unisex och passar alla! Det finns hoodies, college-tröjor och tshirts.

Kan jag lägga till text på mina tryckta kläder?
Ja, det är möjligt att lägga till både text, bilder och annat som du laddar upp själv.

Vad kostar det att designa min egen hoodie eller t-shirt?
Priset beror på vilken modell och stil du väljer och börjar från 179 kr. Vi erbjuder alltid förmånliga priser!

Kan jag beställa som företag och betala mot faktura?
Ja! Hos oss kan du handla både som privatperson och som företagskund. Våra hoodies och t-shirts är perfekta profil-eller föreningsplagg oavsett vilken organisation de är till för!Har ni flera produkter man kan designa själv? Ja! Hos oss på Fyndiq kan du även design-a våra toppsäljande mobilskal till hundratals mobilmodeller. Allt till otroligt bra priser. Varför inte designa och köpa flera olika unika produkter hos oss?

Har ni flera produkter man kan designa själv?

Ja! Hos oss på Fyndiq kan du även design-a våra toppsäljande mobilskal till hundratals mobilmodeller. Allt till otroligt bra priser. Varför inte designa och köpa flera olika unika produkter hos oss?