Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Smart belysning

132 Fynd

Vi på Fyndiq älskar smarta lösningar. Här kan du hitta bra belysning som lyser upp och skapar en trevlig stämning i ditt hem. Välkommen att hitta det du behöver för att lysa upp ditt hem.


Smart belysning till låga priser

Att ha ett funktionellt och upplyst hem ska inte kosta skjortan. Därför kan du hos oss välja och vraka mellan olika typer av belysning för ditt smarta hem. Du kan till exempel hitta smart led strip som du kan sätta under hyllor eller andra möbler. Oavsett vilken typ av smart belysning du är ute efter kan du hitta något som passar dig i vårt breda utbud. Hos oss hittar du alltid de lägsta priserna.

Stort utbud på smart belysning

Här kan du välja mellan hundratals olika typer av belysning för ditt smarta hem. Vi har allt från smart led strips till glödlampor och sensorer. De kommer i olika modeller och storlekar. Dessutom finns de i regnbågens alla färger så att du kan inreda med belysning som livar upp även i det mörkaste rummet under de mörkaste kvällarna. Förutom att vi har olika varianter av lampor kan du också välja mellan olika sensorer så att din belysning slås på när du exempelvis går in i rummet. I vårt utbud hittar du allt det du behöver för smart belysning.

Så fungerar smart belysning

Om du inte har hängt med i teknikens värld kan det vara svårt att veta vad smart belysning är för något. De senaste åren har en teknik vid namn smarta hem tagits fram. Denna teknik gör att du med hjälp av en app på exempelvis din smartphone kan styra över de tekniska prylar som finns i ditt hem. Till exempel din belysning. Du kan ställa in när belysningen ska slås på och stängas av automatiskt. Dessutom kan du styra belysningen från appen även när du inte är hemma. För att inte nämna att du inte behöver gå upp från soffan eller sängen för att slå av eller på belysningen. Du behöver bara tillgång internet och ett eluttag för att du ska kunna styra den smarta belysningen från din telefon.