Kundservice

Munskydd i 3 lager

372 fynd

På Fyndiq hittar du alltid mängder av munskydd i tre lager och vi säljer många storpack om du behöver köpa på dig en större mängd skydd. Vi erbjuder förmånliga priser, snabba leveranser och ett gediget utbud av engångsmunskydd.


Filtrera

Munskydd i 3 lager

Ett munskydd i tre lager skyddar dig från damm, smuts, stänk, synliga droppar och andra partiklar eller föroreringar i luften. Skydden har en hög filtreringskapacitet och går att använda både i vardagen och inom ditt yrke. De flesta andningskydd i tre lager har tillhörande elastiska band som du enkelt fäster bakom öronen för att de ska sitta på plats och hålla både dig och din omgivning skyddad. Skydden du hittar hos Fyndiq är CE-märkta enligt EU-standard och finns även i storpack om du behöver använda skydd ofta. Om du inte använt ett munskydd tidigare kan det vara bra att läsa på hur dessa ska användas och hanteras på rätt sätt. Det är till exempel viktigt att du är ren om händerna när du sätter på skyddet och att du placerar det tätt över näsa och mun. När du väl har skyddet på dig ska du undvika att röra vid det och råkar du komma åt det ändå gäller det att tvätta händerna på nytt. Glöm inte heller att tvätta händerna noga efter att du tagit av ditt munskydd och släng det på en gång- engångsskydd ska enbart användas en gång.

Snabba leveranser av munskydd

På Fyndiq hittar du billiga munskydd som du enkelt köper online. Vi har nästan alltid mängder av munskydd i lager och kan erbjuda riktigt, riktigt snabba leveranser. Håll utkik efter produkter märkta med Expressleverans då dessa kan levereras till dig inom 1-2 arbetsdagar helt utan extra kostnad.