Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda allt för vård på nätet!

Fyndiqs favoriter

Håll koll på din temperatur! Att ta hand om sig själv är något av det viktigaste här i livet, därför har vi på Fyndiq samlat allt inom vård som man behöver för just detta, billigt! Att kunna kolla sin temperatur om man har feber, eller ha ett ryggstöd till sin onda rygg är viktigt! Man måste alltid vara uppmärksam på hur kroppen mår och känns. Den är trots allt det bästa man har.

Tips för ett lyckat köp! Det finns för det mesta massor av olika varianter av en och samma produkt. Bestäm dig för vad du föredrar, till exempel en digital termometer, trådlös termometer eller en termometer för örat innan du beställer hem. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Undvik febern! Men hur bra man än ser efter sig själv så kan man alltid åka på en förkylning eller influensa. Och då gäller det att vara förberedd så att man kan bekämpa bacillerna! Men man ska såklart alltid göra sitt bästa för att klara sig så bra som möjligt, kanske genom att få i sig bra mat med massor av vitaminer och att tvätta händerna ofta. För även om vi gillar att ha ett eget litet apotek med allt ifrån febertermometer till stödstrumpa där hemma så är det allra bästa om vi slipper använda grejerna i det.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.