Kundservice

Fynda allt för vård på nätet

71 340 fynd


Filtrera

Håll koll på din temperatur

Att ta hand om sig själv är något av det viktigaste här i livet, därför har vi på Fyndiq samlat allt inom vård som man behöver för just detta, billigt! Att kunna kolla sin temperatur om man har feber, eller ha ett ryggstöd till sin onda rygg är viktigt! Man måste alltid vara uppmärksam på hur kroppen mår och känns. Den är trots allt det bästa man har.

Tips för ett lyckat köp

Det finns för det mesta massor av olika varianter av en och samma produkt. Bestäm dig för vad du föredrar, till exempel en digital termometer, trådlös termometer eller en termometer för örat innan du beställer hem. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Undvik febern

Men hur bra man än ser efter sig själv så kan man alltid åka på en förkylning eller influensa. Och då gäller det att vara förberedd så att man kan bekämpa bacillerna! Men man ska såklart alltid göra sitt bästa för att klara sig så bra som möjligt, kanske genom att få i sig bra mat med massor av vitaminer och att tvätta händerna ofta. För även om vi gillar att ha ett eget litet apotek med allt ifrån febertermometer till stödstrumpa där hemma så är det allra bästa om vi slipper använda grejerna i det.