Fri frakt på allt idag!

Fri frakt på allt idag!

Glitterdekor

140 Fynd

Glitterdekor

Här finner du glitterdekor som låter din sminkning, outfit eller ditt hobby projekt nå nya höjder. Vi har glittersmink i flertalet färger för vilket tillfälle som helst. Här hittar du glitterdekor för billiga priser som skapar festliga toner i vardagen.

Festa till det med glitterdekor

Här finner du allt du behöver för ditt nya hobbyprojekt eller din festliga party sminkning. En enkel vardagssminkning kan nå nya höjder med vårt glitter smink. Att använda sig av glitter kan göra de mesta i vardagen festligare. Vår glitterdekor är därför ett perfekt sätt att låta din vardag bli en gnutta festligare, där din sminkning kan gå från enkel till interessant på en sekund. Dock så behöver vår glitterdekor inte bara användas till sminkningar. Du kan använda dekoren till att styla dina naglar eller använda det som en snygg detalj i håret, ja du kan till och med använda det på kroppen. Förutom till styling går det även utmärkt att använda glitter dekoren till olika pyssel och hobby projekt. De vill säga, att det är endast fantasin som sätter gränserna.

En mix av glitter

Vår glitterdekor finns i flera olika texturer. Oavsett om du behöver finkornigt glitter eller ett med lite grövre glitterkorn, så kan du definitivt hitta den perfekta glitter dekoren här hos oss. Vi tillgodoser dig med olika slags glitter dekorer eftersom hos oss finns allt som du kan tänkas behöva för ditt unika projekt. Vårt glitter finns i alla tänkbara färger. Exempelvis så finns glittret i bland annat pastellfärger och neon nyanser. Det finns även i mer neutrala svartvita färger för den som söker efter något nedtonat.

Glitterdekor i olika storlekar

Oavsett om du behöver en eller flera burkar så är vårt utbud redo att tillgodo se dig med just det du letar efter. De ända du behöver göra är att leta reda på de perfekta glittret för just dig. För den som ska köpa för första gången så finns det smidiga små engångsburkar. Likaså, finns det även för den mer erfarne, där vår glitterdekor går att köpa i förpackningar med flera olika färger i. Det går att köpa både små flerpack men också större där det finns upp till ett dussin glitterdekorer i.