Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga väggkalendrar online!

Fyndiqs favoriter

Fynda väggkalendrar billigt online hos oss på Fyndiq! Det är inte helt lätt att ha koll på allt man ska och måste göra i vardagen eller på helger, speciellt inte om man är en familj där man också ska ha koll på varandras aktiviteter. Med en väggkalender i hemmet är detta lätt fixat! Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av snygga, praktiska och billiga väggkalendrar, allt för att du ska hitta en som passar just ditt hem. Handla på nätet, enkelt och bekvämt – välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Söker du efter något annat än väggkalendrar? Kolla då igenom våra kategorier som är fullproppade med produkter och prylar av alla möjliga slag, och är du ute efter något specifikt går det snabbt att hitta det med vår sökfunktion. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Väggkalendrar för ordning i kaoset! Många idag gillar att hålla sig sysselsatta, och har hela tiden saker att göra – både roliga och mindre roliga. För att ha koll på allt man ska hitta på utan att det blir kaos av det hela är det smart att stolpa upp aktiviteterna i en väggalmanacka. Kolla in sortimentet hos oss med almanackor i massor av olika utföranden, med allt från väggkalender valpar, evighetskalender och en vacker almanacka i metall till födelsedagsalmanacka. Få koll helt enkelt – både på dig själv och på dina nära och kära med en väggalmanacka!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.