Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Snygga fodral till dina prydnadskuddar! Spanar du efter ett snyggt kuddfodral till dina prydnadskuddar? Då har du ramlat in på helt rätt sida. Vi på Fyndiq har nämligen samlat ihop mängder av alternativ med allt ifrån Esprit home kuddfodral twins rosa som passar romantisk inredning, till kuddfodral Oracle som passar den rockiga lägenheten. För oss är det viktigt att du enkelt ska kunna få fram din personlighet i hemmet, och därför har vi ett stort utbud och låga priser. Du kan fynda billiga kuddfodral på nätet hos oss. Välkommen in för att hitta dina favoriter!

Tips för ett lyckat köp! Shabby Chic inredning har varit väldigt populärt de senaste åren och vi har kuddar som passar just den trenden. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Prydnadskuddar är lika med succé! Vanligast är att du använder dig av prydnadskuddar i soffan, och har du en enfärgad soffa blir det verkligen enkelt att få till det lilla extra med hjälp av kuddarna. Snygga kuddar till ett bra pris är någonting som vi på Fyndiq erbjuder, och om du klickar dig runt bland vårt stora utbud så kommer du säkerligen inspireras till att förnya din inredning och hitta kuddar som passar in. Heminredning på nätet är alltid smart, och extra smart är det om du shoppar här hos oss på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.