Kundservice
StartsidaKampanjer
Alla hjärtans dag present - Stort utbud med bra priser & billig frakt

Alla Hjärtans Dag Present

Årets mest romantiska högtid - Alla Hjärtans Dag! Den 14 februari varje år firar vi kärleken, i alla dess former. I många andra länder heter dagen Valentines Day, eftersom det är just Valentin som har namnsdag. Det är inte bara en högtid för personer i relationer, utan det är en dag där du får uppvakta personerna i ditt liv som ljusar upp dina dagar, och som du är tacksam för att ha i livet. Vare sig du letar efter den perfekta presenten till maken, frun, dottern, syrran, pojkvännen, eller även till din bästa kompis, så hittar du ett grymt fynd här på Fyndiq!

Tips på presenter till alla hjärtans dag

Visa uppskattning på alla hjärtans dag - hitta presenterna hos oss! Vi har samlat ihop bra presentförslag till din andra halva.

Hitta den ideala kärleksgåvan

Att ge bort ett present till någon man älskar är ett underbart sätt att visa hur mycket du uppskattar den personen. Dessutom kommer man ännu närmare varandra när man ser glädjen av att få den perfekta presenten! Det gäller att veta vad den andra gillar och skulle använda – har dem några hobbys, intressen, eller favoritsaker?

Alla Hjärtans Dag Present: Pojkvän

Detta är ett perfekt tillfälle att köpa något som din kille aldrig skulle köpa för sig själv men skulle älska att få som present! Såsom en härlig Shiatsu massagekudde till killen med stela axlar, till exempel. Ett multipack färgglada strumpor skulle säkert inte heller sitta fel. Spana in våra andra presenttips till honom om du vill ha mer inspiration!

Alla Hjärtans Dag Present: Flickvän

Skulle din tjej uppskatta att få kärlekskuponger av dig? En kupong för ‘frukost på sängen’ och en annan för ‘blommor till dig på jobbet’ skulle göra vilken tjej som helst glad! På vintern är det också lätt att bli kall om fötterna, så vad sägs om ett par värmetofflor som håller din flickvän varm i vinter? Räcker inte dessa tips så har vi samlat flera presenttips till henne som du inte bör missa.

Alla Hjärtans Dag Present: Barn

Barnen har så många intressen, och beroende på ålder kan det vara svårt att veta vad de skulle vilja ha. För yngre barn, varför inte köpa en enorm nallebjörn de kan ha i rummet, sova med, eller även leka med tillsammans med kompisar? Har du ett barn som älskar att slappna av skulle vi tipsa om denna ryggkliare för maximalt avslappning. Eller om din tonåring är en teälskare skulle vi tipsa på denna gulliga tehållare som gör testunden ännu roligare! Läs mer om våra andra alla hjärtans dag-presenttips till barnen ifall du fortfarande är nyfiken.

Tips på unika presenter

När en person betyder mycket kan det ibland vara svårt att förmedla alla sina känslor. Därför är det ett sådant värdefullt handling att ge bort gåvor på Alla Hjärtans Dag då det är en unikt möjlighet att visa upp känslorna på ett annorlunda och speciellt sätt. Om du letar efter några tips på hur du kan ge bort en speciell present till din person, läs vidare.

Förvandla ett minne till en gåva

Du har säkert flera goda minnen tillsammans med personen du tänker på. Varför inte ta minnet och göra den till en gåva? Du som har till exempel rest tillsammans med din tjej och har en massa polaroid bilder tillsammans kan köpa denna magnetisk mini fotoram och lägga in favoritbilden från resan – då har din tjej ett minne för livet som hon kan lägga på nattduksbordet! Eller om du och din bästa kompis har för länge sedan sammankopplat över tarotkort och älskar allt mystiskt kan du då köpa en tarotpaket och ge magins gåva! När man ger bort en present som har en symbolisk betydelse visar man att man inte bara bryr sig om personen, utan att man värdesätter och uppskattar tiden man spenderar tillsammans.

Sätt en guldkant på vardagen

Det är inte alltid lätt att veta vad man ska köpa i present för dem som verkar redan ha allt. För just dessa personer kan det vara en bra idé att köpa en present som sätter en guldkant på vardagen! Istället för att ge bort den traditionella presenten på Alla Hjärtans Dag, vilket är rosor och choklad, varför inte byta ut vanliga rosor för guldpläterade rosor? Den perfekta inredningsdetaljen för personen som redan har allt – och vi är ganska säkra på att just detta är något de inte redan har hemma. Du kan också se till att höja kärlekskänslan med att lägga till festliga dekoration under firandet, såsom dessa ballonger som är fyllda med röd konfetti.