• Snabba leveranser
StartsidaKampanjer
Alla hjärtans dag present - Fira Alla hjärtans dag 2020

Alla hjärtans dag 2021

Visa uppskattning på Alla hjärtans dag!

Visa alla kampanjer!

Populära kategorier just nu

Tips på presenter till alla hjärtans dag

Visa uppskattning på alla hjärtans dag

Svårt att komma på vad du ska köpa till din käraste? Hitta inspiration här!

Har du någon du håller kär, eller vill du bara visa att du uppskattar någon? Då ska du definitivt spana in vårt alla hjärtans dag sortiment online här på Fyndiq. Vi har massvis av spännande alla hjärtans dag tips att ta del av, och du shoppar som vanligt allt du vill ha med billig frakt. Passa på att visa den du älskar hur du känner med hjälp av en omtänksam men billig alla hjärtans dag present. Glad alla hjärtans dag önskar vi på Fyndiq!

Valentines day, eller Valentindagen som det blir rakt översatt, är vad vi känner till som alla hjärtans dag. Denna infaller varje år den 14 februari. Alla hjärtans dag 2020 kommer att firas på en torsdag, eftersom det är då den 14-feb infaller i år. Torsdagar kanske inte är en klassiskt romantisk veckodag – men kom ihåg att dagen blir vad du gör den till. Varför inte skämma bort någon speciell med en fin och genomtänkt alla hjärtans dag present eller bara ett enkelt alla hjärtans dag kort? Här hos oss på Fyndiq firar vi denna kärleksdag till max, i vårt stora sortiment kommer du säkerligen finna ett passande alla hjärtans dag erbjudande att nappa på, det slår vi gärna vad om!

Passa på att fira ordentligt tillsammans med oss på Fyndiq! Tips, alla hjärtans dag är inte endast för de förälskade, utan dagen är också ett utmärkt tillfälle att visa både vänner och familj hur mycket du älskar och uppskattar dem. Och vad säger ”jag älskar dig” enklare än en noga utvald kärleksgåva? Vi har alla hjärtans dag present till alla du kan tänkas vilja visa lite uppskattning till denna högtid. Kolla in vårt stora utbud av billiga alla hjärtans dag produkter och välj ut de presenter du tror kommer uppskattas mest av mottagaren.

Hur vill du uppmärksamma alla hjärtans dag i år?

Oavsett om du är i ett förhållande eller inte så är det roligt att både få och ge bort en alla hjärtans dag present, eller hur? Om du har barn kanske du vill ge dem lite extra kärlek en dag som denna, och vad är då mysigare än att tillsammans roa er med lite enkelt alla hjärtans dag pyssel? Vi har pyssel för alla åldrar och om du är osäker på vilket du ska välja kan du alltid välja just ett alla hjärtans dag pyssel för barn.

När du ändå är igång med DIY-känslan kanske du skulle vara intresserad av att baka lite alla hjärtans dag bakelser också? Här i vårt sortiment av alla hjärtans dag produkter har vi till exempel massvis av formar och plåtar just för bakning! Så om du har planer på att baka hjärtformade alla hjärtans dag kakor, kan du definitivt hitta alla baktillbehör som du behöver här hos oss.

Alla hjärtans dag present till flickvän

Vi på Fyndiq har massvis av romantiska tips på saker du skulle kunna ge bort som alla hjärtans dag paket till flickvännen, om det är vad du letar efter. Vad sägs om en ny parfym, ett smycke eller något kul mobiltillbehör? Den bästa alla hjärtans dag presenten är den som kommer från hjärtat, så se till att välja något som du tror, eller rent av vet, att hon skulle uppskatta.

Något som kan vara bra att tänka lite extra kring är att säkerställa så du väljer rätt present, men hur gör du det kanske du undrar? Ett skapligt enkelt alla hjärtans dag knep som du kan ta till är att fråga runt bland hennes vänner om vad de tror att hon skulle uppskatta att få. Du kan även ta en titt i hennes garderob för att snabbt snoka fram vilka klädstorlekar hon har och en snabb titt i badrumsskåpet talar om vilka hudvårdsprodukter och parfymer som hon använder.

Alla hjärtans dag present till pojkvän

Presenter till honom är aldrig det lättaste att hitta, speciellt när det kommer till att köpa något som dessutom ska vara av det romantiska slaget – håller du med om detta påstående? Då kommer du strax att komma på andra tankar! Här hos oss på Fyndiq finns massvis av bra tips om vad du kan köpa i alla hjärtans dag present till pojkvän eller till honom ditt hjärta klappar lite extra för. Vad sägs om en exklusiv herrklocka, köksutrustning eller kanske ett spel för par av det mer intima slaget?

Om du vill ge något till han som inte ännu vet att du tycker honom kan en guldpläterad ros vara ett alternativ. Antingen kan du ge den direkt till honom och avslöja din identitet eller så ger du honom den i smyg, du väljer själv vilket du tycker känns bäst. Självklart har vi också skämtartiklar som du kan köpa till han som inte firar denna dag, men som du ändå vill ge något litet till – om han har ett sinne för humor så kanske en hjärtformad pruttkudde kan vara något?

Tips på alla hjärtans dag: visa din kärlek!

När är alla hjärtans dag? Vi nämnde det tidigare, men för att du verkligen ska komma ihåg: alla hjärtans dag är den 14-feb och det är en vanlig torsdag. Så varför inte förlänga firandet över hela helgen? Ta ledigt på fredagen och ge din älskling en hel weekend av uppskattning – men glöm inte att ge en alla hjärtans dag present också!

Att slå på stort med en romantisk middag och rosor kan kosta en hel del, så varför inte ta chansen att fynda presenten lite billigare? Online här hos oss på Fyndiq har vi samlat tusentals olika kärleksgåvor och alla hjärtans dag tips för att du ska kunna fynda massor av billiga alla hjärtans dag produkter – för varför bara köpa en present när du kan köpa flera?

Därför firar vi alla hjärtans dag i Sverige

Traditionen att fira alla hjärtans dag i Sverige dateras inte så värst långt tillbaka i tiden, det var först på 1960-talet som firandet slog igenom – fast det var inte mer spännande än att man gav varandra hjärtformade geléhallon och en röd ros eller två. Så varför firar vi överhuvudtaget? Det har att göra med Sankt Valentin som är personen bakom högtiden. När han levde på 200-talet sägs han ha vigt älskande unga par trots att detta var olagligt vid tidpunkten vilket straffades han hårt för och blev senare helgonförklarad. Hans minnesdag är den 14 februari och med tiden har denna dag blivit både en kärlekens dag och en dag för fest bland unga, just för att hedra hans minne. Att kombinera högtiden med festligheter är därför inget konstigt och hör till traditionen i många länder. Så varför inte haka på trenden och bjuda in alla dina nära och kära på fest du med?

Hos oss på Fyndiq hittar du såklart massor av alla hjärtans dag dekorationer att pynta med. Vad sägs till exempel om bokstavsballonger i silver och guld eller en folieballong i rosa som blir ett hjärta när du blåser upp den? Vi har även rosenblad i olika färger och HELA dekorationskit med alla hjärtans dag tema som du kan dekorera med. Med dekorationer från oss kan du förvandla vilket rum som helst till en glittrande festlokal passande för både dans och middagssittning – det är bara fantasin som stoppar dig!

Du glömmer väl inte familjen denna alla hjärtans dag 2020?

Något som kan vara värt att tänka på är att alla hjärtans dag inte bara behöver firas med den du är tillsammans med, singlar kan också fira denna dag i kärlekens tecken. Har du en bästa vän kanske ett vänskapshalsband är det perfekta sättet att visa hur mycket du tycker om din vän? Mamma kanske blir glad av en mugg med ”I love you” tryckt på och pappa kanske tappar hakan av glädje om du ger honom det där Beer Pong till hans mancave i källaren? Passa även på att visa syskonen lite kärlek, för även om både småsyskon och storasyskon kan vara otroligt irriterande så älskar vi dem i alla fall!

Men, du har väl inte missat den viktigaste familjemedlemmen av alla nu? Du själv såklart! När du spånar alla hjärtans dag idéer till alla andra kanske du kommer på saker du själv önskar dig, så varför inte visa dig själv lite extra kärlek? Här finns både lyxig hudvård, herr- och damparfym, smycken och mycket mer som är en bästa alla hjärtans dag present helt till dig själv och ingen annan. Låt alla hjärtans dag 2020 bli den Valentin dag där du är i fokus – unna dig själv det, för det är du verkligen värd!

Så handlar du på Fyndiq inför alla hjärtans dag

Vi på Fyndiq har samlat massor av alla hjärtans dag fynd på ett och samma ställe. Det betyder att produkterna du ser här kan komma från tusentals olika butiker runt om i hela Sverige, men du behöver inte ta dig längre än hit till oss på Fyndiq för att fynda.

Vad som kan vara bra att tänka på är att om du beställer flera olika alla hjärtans dag presenter så är chansen stor att de skickas från olika butiker. Då kommer dessa produkter också att levereras i olika paket som kanske inte heller dyker upp samtidigt. Men. Som vanligt får du alltid billig frakt oavsett hur många produkter du än beställer. Kom ihåg att plomberade alla hjärtans dag presenter inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.