StartsidaKampanjer
Alla hjärtans dag present - Fira Alla hjärtans dag 2022

Alla hjärtans dag presenter

Tips på presenter till alla hjärtans dag

Visa uppskattning på alla hjärtans dag - hitta presenterna hos oss! Vi har samlat ihop bra presentförslag till din andra halva.

Svårt att komma på vad du ska köpa till din käraste? Hitta inspiration här!

Köp presenter till Alla hjärtans dag online

Har du någon du håller kär, eller vill du bara visa att du uppskattar någon? Då ska du definitivt spana in vårt alla hjärtans dag sortiment online här på Fyndiq. Vi har massvis av spännande alla hjärtans dag tips att ta del av, och du shoppar som vanligt allt du vill ha med billig frakt. Passa på att visa den du älskar hur du känner med hjälp av en omtänksam men billig alla hjärtans dag present. Glad alla hjärtans dag önskar vi på Fyndiq!

Vanliga frågor om Alla hjärtans dag

 • När är Alla hjärtans dag?
  Den 14:e februari. 2022 är detta på en måndag.
 • Varför firar vi Alla hjärtans dag?
  Sankt Valentin är personen bakom högtiden. På 200-talet sägs han ha vigt älskande unga par trots att detta var olagligt. Hans minnesdag är den 14 februari och med tiden har denna dag blivit kärlekens dag.
 • När kom Alla hjärtans dag till Sverige?
  Redan på 60-talet dök Alla hjärtans dag upp i Sverige men det skulle dröja ända till mitten på 80-talet innan dagen gjorde entré i vår almanacka och blev en riktigt firad högtid.
 • Hur firar man?
  Tanken med dagen är att visa kärlek och uppskattning för sin partner. Vanligtvis genom att ge blommor, en present eller göra något romantiskt ihop. Det går såklart även bra att visa sin kärlek för en nära vän eller en familjemedlem!
 • Vem har namnsdag på Alla hjärtans dag?
  Valentin har namnsdag på Valentindagen. Ofta firar man även Valentina eller Valentino namnsdag denna dag.

Hitta present till flickvännen

Vi på Fyndiq har massvis av romantiska tips på saker du skulle kunna ge bort som alla hjärtans dag paket till flickvännen, om det är vad du letar efter. Vad sägs om en ny parfym, ett smycke eller något kul mobiltillbehör? Den bästa alla hjärtans dag presenten är den som kommer från hjärtat, så se till att välja något som du tror, eller rent av vet, att hon skulle uppskatta.

Hitta present till pojkvännen

Presenter till honom är aldrig det lättaste att hitta, speciellt när det kommer till att köpa något som dessutom ska vara av det romantiska slaget – håller du med om detta påstående? Då kommer du strax att komma på andra tankar! Här hos oss på Fyndiq finns massvis av bra tips om vad du kan köpa i alla hjärtans dag present till pojkvän eller till honom ditt hjärta klappar lite extra för. Vad sägs om en exklusiv herrklocka, köksutrustning eller kanske ett spel för par av det mer intima slaget?

Så handlar du på Fyndiq inför alla hjärtans dag

Vi på Fyndiq har samlat massor av alla hjärtans dag fynd på ett och samma ställe. Det betyder att produkterna du ser här kan komma från tusentals olika butiker runt om i hela Sverige, men du behöver inte ta dig längre än hit till oss på Fyndiq för att fynda.