Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Lyssna och prata med trådlösa hörlurar!

Vill du kunna lyssna på musik och prata i telefon utan att faktiskt behöva hålla upp mobiltelefonen eller mediespelaren? Lösningen hittar du i hörlurar. Vill du gå steget längre kan du nu även lyssna på musik och prata i telefon utan att ens behöva ha en sladd till din utrustning. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga Bluetooth headsets, så att våra kunder kan få vara sladdfria! Välj mellan in ear och on ear-hörlurar samt headsets i olika storlekar. Här finns många olika varianter att fynda bland med andra ord. Med många billiga trådlösa hörlurar i din ägo behöver du heller inte oroa dig om du tappar bort ett par, för då har du ju några i reserv! Vare sig du föredrar blåtand hörlurar eller vill ha ett redigt trådlöst headset är det hos oss på Fyndiq som du kan hitta detta bland alla våra sladdfria hörlurar som vi samlat på denna sida. Scrolla igenom utbudet, hitta några lurar du gillar och fyll upp din varukorg – billiga Bluetooth-headset kan man aldrig ha för många av tycker vi på Fyndiq! Välkommen att fynda loss ordentligt online här hos oss redan idag!

Här hittar du grymma varumärken som säljer Handsfree hörlurar:

  • Bjornberry
  • JVC
  • Sony

Tips för ett lyckat köp!

När du köper ett Bluetooth headset bör du kolla upp att det fungerar till din mobiltelefon. De flesta headsets fungerar dock till alla nyare modeller oavsett vilket märke telefonen kommer ifrån – men lika bra att säkerställa detta från början så att du inte får hem ett par som mot förmodan inte skulle funka! Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.

Gå in och kika på vilka varumärken som säljer blåtandshörlurar som passar just dig

  • Champion
  • Bluedio
  • JBL
  • Och massa fler

Bluetooth headset är smart och helt trådlöst!

Oavsett om du är ute efter ett mini-headset som du kan ha i örat, ett headset som sitter i en klocka på armen eller ett par vanliga hörlurar som är trådlösa, kan du hitta det här hos oss. Vill du istället ha det perfekta headsetet när du tränar, finns ett lätt och smidigt sådant som du sätter enkelt runt huvudet. Dessutom finns det trådlöst headset i en vattentålig variant som gör att du kan använda dina lurar oavsett vilket väder det är. Vilken typ av sladdfria hörlurar gillar du bäst? Hos oss har vi massor av olika varianter och de trådlösa hörlurarna finns i en rad olika färger och med olika egenskaper. Vad sägs till exempel om ett par med medföljande powerbank så att du aldrig behöver oroa dig för att dina hörlurar skulle sluta fungera på grund av dåligt batteri? Eller du kanske är ute efter ett Bluetooth-headset som är mer klassiskt utformade – alltså sådana du fäster runt örat och får en liten mikrofon längs kinden? I vårt stora sortiment finns billiga trådlösa hörlurar för allas smaker, kolla själv så ser du!

Här hittar du våra varumärken som erbjuder wireless headset!

  • Yamaha
  • Samsung
  • Xiamoi

Så fungerar Fyndiq!

Fyndiq har samlat nätets alla fynd under samma tak och produkterna kommer från tusentals olika butiker runt om i hela Sverige. När du beställer fler än en produkt är chansen stor att dessa skickas från separata butiker och kan levereras i olika paket vid olika tillfällen. Välj vilket leveranssätt och betalningsalternativ som passar dig bäst! Vi satsar på snabba leveranser och billig frakt – oavsett om du köper en eller flera produkter vid samma tillfälle.