Kundservice

In ear Bluetooth

6 142 fynd

Om du vill slippa allt som har med trassliga sladdar att göra har du kommit rätt. Hos oss kan du välja mellan hundratals trådlösa hörlurar in ear som du kopplar med bluetooth till din enhet. Välkommen att kolla in vårt breda sortiment av trådlösa in ear hörlurar.


Filtrera

Köp billiga in ear hörlurar online

Med hjälp av ett par in ear bluetooth hörlurar kan du röra dig fritt utan att behöva anpassa dig till långa sladdar som tenderar att trassla ihop sig. Hos oss kan du hitta bra in ear hörlurar som är helt trådlösa för alla sorters smartphones och andra enheter. Vi har till exempel trådlösa in ear hörlurar för Samsung, Lenovo och de mycket populära Apple Airpods. Utöver att vi har hörlurar för det varumärke du använder så har vi även hörlurar som är kompatibla med alla enheter. Med våra hörlurar kan du lyssna på musik, podcasts och ljudböcker eller kolla på serier, filmer eller Youtube Klipp ifred.

Praktiska hörlurar

Våra hörlurar går att använda till mycket och de är därmed mångsidiga. Trådlösa hörlurar in ear är särskilt uppskattat bland de som tränar eftersom du inte behöver störas av någon sladd. Hörlurarna har in ear bluetooth vilket innebär att de kopplas samman med hjälp av enhetens inbyggda bluetooth. Så snart som lurarna är parkopplade med enheten är det bara att börja springa och njuta av musik samtidigt. Förutom att du kan använda dina hörlurar med din mobiltelefon går de också bra att använda till datorn eller surfplattan.

Så fungerar trådlösa in ear hörlurar

Det kan verka krångligt att koppla hörlurar med bluetooth. Men faktum är att det är mycket enkelt. Första gången du gör det behöver enheterna parkopplas. Men sedan behöver du bara lyfta lurarna ur dess etui och slå på bluetooth på din enhet för att sammankoppla dem. Bluetooth hörlurar går på batteri vilket innebär att du behöver ladda dem emellanåt. Det gör du genom att lägga dem i det etui som kom med produkten och koppla dem med en strömkälla. En del trådlösa hörlurar har längre batteritid än andra. Men oftast kan du lyssna i flera timmar innan det är dags att ladda dem.