Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

LG V30 Skal

2 033 Fynd

LG V30 skal

Ett av de vanligaste tillbehören till mobiler och surfplattor är skal. Här hittar du ett brett utbud av skal till LG V30. Vi erbjuder hundratals olika skal i enfärgade varianter såväl som mönstrade och med tryck. Dessutom alltid till riktigt bra pris.

Köp snygga LG V30 skal online

Utbudet i en webbutik är alltid större än i en fysisk butik, och vi har ett enormt utbud av mobilskal. Oavsett vilken typ av skal du är intresserad av kommer du garanterat att hitta flera passande varianter här. Välj mellan hårda och mjuka skal beroende på vad du föredrar. Du kan också ta en titt på våra högkvalitativa skärmskydd för att få ett heltäckande skydd till din LG-mobil.

Om du vill skydda din mobil utan att det märks kan du välja ett av våra transparenta mobilskal. Det syns och märks knappt utan din mobil behåller sin vanliga design. Vi erbjuder också supertunna skal i en mängd snygga färger, såsom rosa, turkos och svart.

När det kommer till mönstrade skal och skal som har tryck hittar du alltid från humoristiska varianter till modeller med flaggor eller blommor. Alla våra mobilskal är av hög kvalitet och ger ett fullgott skydd till baksidan av din mobil. Givetvis får du tillgång till alla knappar och kameror även när du har skalet på.

Stöttåligt skal för en säker mobilanvändning

Vi rekommenderar alla att använda någon typ av skydd till sin mobil. Ett skal är ett prisvärt skydd som är enkelt att sätta på och ta av. På så sätt är det även enkelt att byta skal när du känner för det. Bland våra LG V30 skal hittar du varianter i bland annat silikon och hårdplast. Några är extra stöttåliga, vilket passar utmärkt om du har mobilen i tuffa miljöer. Det kan till exempel vara om du arbetar inom industri eller nära vatten.

Vi har även snygga spegelskal som låter dig se din spegelbild när du behöver det. Det innebär i sin tur att du inte behöver ha en spegel med dig i väskan, platsbesparing. Bland skalen med tryck finns häftiga varianter från film- och TV-världen men även med gulliga husdjur på.