Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga Samsung fodral på nätet!

Fyndiqs favoriter

Skydda din Galaxy Alpha med ett smart plånboksfodral! Samsung Galaxy Alpha är en väldigt tunn mobiltelefon på 114 gram. Det gör alltså inte så mycket om du lägger på lite extra vikt till din mobiltelefon i form av dina kontokort och pengar. Det är ju så oerhört smart att samla alla dina värdesaker på ett ställe med ett plånboksfodral! Här på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga plånboksfodral till din Samsung Galaxy Alpha, så att du ska kunna skydda din mobiltelefon och förvara dina kort på ett smart sätt. Välkommen att fynda hos oss online!

Tips för ett lyckat köp! Samla allt på ett ställe med ett plånboksfodral. Både snyggt och smart! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Slå två flugor i en smäll! När du investerar i ett plånboksfodral slår du två flugor i en smäll. Du får ett fodral som skyddar din mobiltelefon från stötar, samtidigt som du får en ny plånbok till dina kort och pengar. Dessutom får du en riktigt snygg accessoar att ha i väskan eller varför inte i handen? Kan det finnas ett smartare köp? På den här sidan hittar du fodral i olika färger och material. Från diskreta färger som brunt och svart, till mer vågade färger och mönster! Du hittar garanterat ett plånboksfodral som faller just dig i smaken!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.