Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Sony Xperia 1 II tillbehör

3 558 Fynd

Tillbehör till Sony Xperia 1 II

Hos oss hittar du tusentals tillbehör till din mobil och vi får dagligen in nya produkter. Välj och vraka bland fodral till skärmglas och se till så att din mobil både blir snygg och stöttålig. Som Sveriges störst marknadsplats kan vi garantera dig att det finns något för varje smak och tycke, dessutom till ett väldigt bra pris!

Skydda din mobil

Mobilen är oerhört ömtålig och riskerar att gå i kras om olyckan skulle vara framme. Att införskaffa tillbehör till mobil som skyddar fungerar därmed som en försäkring för din Sony Xperia 1 II. Vi rekommenderar att alltid använda skärmglas på din mobil i kombination med ett stöttåligt skal eller ett fodral. Allt detta hittar du hos oss och mycket mer. Vi erbjuder även skärmskydd för Sonys tre kameralinser som med lätthet appliceras utan att förstöra kamerakvaliteten. Ett tips är att köpa flerpack så kan du direkt byta ut glaset till din skärm eller kamera ifall det första skulle gå i kras, eller varför inte ge till en kompis.

Unik design eller praktisk förvaring? - Du väljer

Vi erbjuder en uppsjö av olika förvaringsmöjligheter till din mobil. Behöver du plats för många kort är plånboksfodralet rätt alternativ för dig. Medan om du är ute efter att glamma upp din mobil har vi mängder av skaldesign med olika teman. Möjligheterna är oändliga och det finns verkligen något för alla. Många av våra skal erbjuder även praktiska finesser såsom plånboksskal som du kan blippa igenom eller fodral med inbyggt stöd, så att du enkelt kan ställa upp din mobil. Självklart har vi även massa andra tillbehör till din Sony mobil, till exempel laddare.

Perfekta presenten

Känner du någon som äger en Sony Xperia 1 II så är ett kompatibelt skal eller fodral den perfekta presenten. Sätt ihop ett kit med ett skal + skärmglas så vet du att din väns mobil alltid är säkert skyddad. Vill du göra presenten ännu mer personlig finns det möjlighet att designa ett eget Sony Xperia 1 II skal. Du väljer bilder från ditt eget bildbibliotek och kan göra ett kollage med både text och dekaler - en personlig present de flesta uppskattar.