Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda enfärgad plånbok för Xperia Z2!

Fyndiqs favoriter

Håll din Xperia Z2 tillsammans med allt ditt andra – köp billigt online! Det är ju suveränt att kunna hålla alla dina saker och även mobilen på ett och samma ställe. Med din enfärgade plånbok för Xperia Z2 är detta möjligt. Istället för att gå runt med mobilen löst i fickan och din plånbok på ett annat, så kan du ju lika gärna sätta ihop de två. Det finns fodral från märken som Bugatti, plånböcker i läder och mycket annat. Vi på Fyndiq har samlat billiga men snygga plånböcker för just din personlighet och stil – billigt på nätet. Både under vardagen men också under fest. Varför inte ha en enfärgad plånbok på mingelpartyt och ett lite enklare när du är ute och springer.

Tips för ett lyckat köp! Behöver du något mer till din telefon eller surfplatta? Hos Fyndiq hittar du mängder av tillbehör och skydd, självklart till våra förmånliga fyndpriser! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Plånbok – bra för den organiserade! Idag finns det fodral där du kan se i alla fall en liten bit av skärmen i toppen. Detta så du lätt kan se hur mycket klockan är, om du har några missade samtal eller sms, samt mycket annat. Här finns massvis av bra plånboksfodral till Xperia Z2! Och eftersom det är så billigt kan du med gott samvete välja ut fler enfärgade plånboksfodral. Skydda din mobil och din upplevelse!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.