Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig Xperia Z2 mobilplånbok här!

Fyndiqs favoriter

Allt på samma plats i en och samma mobilplånbok! Det finns många saker som är bra och praktiska här i världen, och mobiltelefoner är en av de sakerna. Men man kan också göra sin mobil, till exempel en Sony Xperia Z2, bra mycket smartare och mer praktisk. Här hos oss på Fyndiq hittar du ett brett utbud av billiga plånboksfodral till just din Xperia mobil. Ett plånboksfodral är väldigt praktiskt på många sätt och här hittar du ett stort urval av olika modeller, färger och material att välja mellan. Välkommen in och fynda redan idag, du kommer inte att ångra dig!

Tips för ett lyckat köp! Det kan vara roligt att variera utseendet på din Sony Xperia Z2, så varför inte köpa två olika mobilplånböcker i olika färger att variera mellan? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mindre, smidigare och lättare att komma åt! Det finns många olika fodral till Sony Xperia Z2, men få har så många fina egenskaper som ett plånboksfodral. När du är ägare till en mobilplånbok får du det skydd som telefonen behöver, men med fler funktioner än ett vanligt mobilskal. Du kan på ett enkelt och smidigt sätt förvara dina kort och sedlar på samma plats som mobiltelefonen. Det sparar utrymme i fickan eller väskan, och du behöver aldrig mer leta runt i handväskan bland en massa lösa saker.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.