Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga nitar online!

Fyndiqs favoriter

Stort utbud av olika nitar! Handla nitar online för snyggare outfit! Har du någon gång funderat på var alla häftiga och speciella klädesplagg kommer ifrån? Nu kan du lyckas få till lika snygga jackor, väskor och tröjor eller varför inte en tuff nitkrage genom att köpa accessoarer online och få en ännu mer personligare stil. Här på Fyndiq kan du välja mellan ett stort utbud av runda nitar, nitar med mönster, pyramidnitar och andra former som sätter pricken över i:et på dina skor, din krage eller varför inte ett par slitna jeans? När du handlar på Fyndiq gör du det billigt och enkelt och med det spar du både tid och pengar. Vilket aldrig kan vara fel.

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att vissa nitar ska limmas fast, medan andra bara kräver att tryckas dit. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Gå inte på en nit! Nej, det är verkligen inget vi vill göra. Däremot ha dem på sig som en accessoar är en helt annan femma. Hur mycket av din personlighet du vill lyfta fram är upp till dig. Vi står för utbudet så det är upp till dig att välja och vraka. Låt de enda nitarna som finns i din omgivning vara sådana du själv väljer att bära och som du väljer att ha omkring dig.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.