Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga wraparmband

315 Fynd

Fynda fina wraparmband billigt online hos oss på Fyndiq

Varför nöja sig med ett armband med bara en kedja eller rem när man kan köpa modeller som har flera i ett? Vi på Fyndiq tycker inte att man kan få för mycket av det goda och har därför samlat ett brett sortiment av wraparmband för dig att fynda bland. För en tuff look kanske dubbelarmband med kedja och nitar är något att kika närmare på? Eller en dubbel kristallkedja för att piffa upp armen lite extra till festen? Välja bland olika material, färger och antal lager för att sedan bestämma vilket armband som är perfekt för just dig — välkommen att fynda direkt!

Tips för ett lyckat köp

Oftast finns det två olika lägen man kan justera denna typ av armband på. Men för att wraparmbandet ska passa just din arm är det viktigt att du dubbelkollar storleken i produktbeskrivningen ändå! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Armbanden som passar alla stilar

Wraparmband är det bästa armbandet man kan tänka sig för att kunna smycka armen maximalt. Man kan ha allt ifrån pärlor, nitar och andra symboler på ett och samma armband vilket är fantastiskt! Beroende på vilken stil man eftersträvar finns ett armband med olika lager som kommer passa, vi lovar! Det är bara att välja och vraka bland både tuffa, söta och klassiska modeller.