Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga wraparmband!

Fynda fina wraparmband billigt online hos oss på Fyndiq! Varför nöja sig med ett armband med bara en kedja eller rem när man kan köpa modeller som har flera i ett? Vi på Fyndiq tycker inte att man kan få för mycket av det goda och har därför samlat ett brett sortiment av wraparmband för dig att fynda bland. För en tuff look kanske dubbelarmband med kedja och nitar är något att kika närmare på? Eller en dubbel kristallkedja för att piffa upp armen lite extra till festen? Välja bland olika material, färger och antal lager för att sedan bestämma vilket armband som är perfekt för just dig – välkommen att fynda direkt!

Tips för ett lyckat köp! Oftast finns det två olika lägen man kan justera denna typ av armband på. Men för att wraparmbandet ska passa just din arm är det viktigt att du dubbelkollar storleken i produktbeskrivningen ändå! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Armbanden som passar alla stilar Wraparmband är det bästa armbandet man kan tänka sig för att kunna smycka armen maximalt. Man kan ha allt ifrån pärlor, nitar och andra symboler på ett och samma armband vilket är fantastiskt! Beroende på vilken stil man eftersträvar finns ett armband med olika lager som kommer passa, vi lovar! Det är bara att välja och vraka bland både tuffa, söta och klassiska modeller.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.