Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga surferarmband!

Fynda härliga surferarmband billigt online hos oss på Fyndiq! Vem vill inte kunna se ut som en surfare även till vardags? Det vill ju alla såklart och därför finns här ett stort utbud av roliga surfararmband att fynda bland. Här finns allt ifrån hippiearmband, armband i rastafärger och fina flätade modeller. Snygga detaljer som snäckor, horn och cocopärlor smyckar armbanden för att skapa den extra surfarkänslan! Vilken stil passar dig bäst? Klicka runt och välj den modell som passar just dig – välkommen att börja fynda!

Tips för ett lyckat köp! Är du osäker på vilken storlek du behöver när du ska klicka hem ditt surferarmband? Armbanden är antingen elastiska eller är färdigknutna på ett reglerbart sätt. Därför passar alla dessa armband oavsett storlek på armen, vilken tur va! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Skapa stilen av sol, palmer och saltvatten För att lyckas skapa den perfekta surferlooken behöver man oftast fler armband än bara ett på armen. Det är just därför våra surferarmband här på fyndiq är billiga, för att möjliggöra att man kan klicka hem flera stycken! Den bästa känslan skapar man med en mix av alla modeller, så varför inte testa några olika? Blandade färger, material och pärlor är det man behöver rikta in sig på, sedan är det bara att välja den modell som känns bäst!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.