Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig text & ord dekal online!

Köp dekaler med text och ord online! En textdekal med text och ord kan användas till mycket, och just därför har vi på Fyndiq samlat mängder av billiga dekaler med text och ord som du kan välja bland här hos oss online. Kanske vill du ha en dekal med namn på, eller en bildekal som säger Håll avstånd ? Vilken typ av bildekal med text och ord du än söker så hittar du ett stort urval här hos oss. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter andra typer av dekaler att fästa på bilen? Vi på Fyndiq har mängder av dekaler med djur, motiv och annat också! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Visa vem du är med en bildekal! Kanske vill du uppmana andra bilister att köra försiktigt? Då är en bildekal med text och ord perfekt för att visa detta. Du tar bort skyddsfilmen på den textdekal du valt och fäster sedan ditt budskap på din bils bakruta, kofångare eller var du än vill ha den. Sedan är det klart! Kanske vill du ha en dekal med ditt namn på, med texten Queen of the road eller någon annan typ av roligt budskap? Kika igenom vårt breda sortiment och hitta den text och ord-dekal som passar dig och din personlighet bäst!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.