Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga bildekaler på nätet!

Massor av snygga dekaler till bilen! Har du en bil som du tycker behöver piffas upp lite, och vill du göra detta med dekaler? Då är du på rätt plats just nu, för Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Du hittar ett stort utbud av stickers till låga priser från många olika leverantörer, och oavsett hur mycket du beställer kommer fraktkostnaden vara låg! Så här har du verkligen en chans att köpa flera snygga bildekaler till ett bra pris.

Tips för ett lyckat köp! Beställ gärna många olika dekaler, så du kan smycka din bil riktigt ordentligt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett klistermärke med attityd! Det finns mycket man kan göra för att få sin bil lite mer iögonfallande eller för att föra fram ett budskap, och att sätta på en bildekal är ett av dessa sätt! Det finns många olika sorters dekaler bil och andra fordon kan prydas av, kanske vill man göra lite bilreklam genom att använda en sticker med sitt favortibilmärke på? Du kan visa vilket lag du håller på, eller så kan du trycka dekaler på bilen som ser ut som skotthål för att skapa lite uppmärksamhet, eller så sätter du bara fast ett coolt märke med flammor eller liknande. Det finns verkligen massor av möjligheter!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.