Kundservice

Fidget Cubes

516 Fynd

För dig som gillar att ha något i händerna

Gillar du att koppla av med ett pussel eller spela sällskapsspel? Kolla in Fyndiqs breda utbud av pussel och spel för alla åldrar. Dessutom har vi ett varierat och roligt utbud av fidget toys, barnens nya favorit för att stressa ner.

Fidget toys

En Fidget toy är en liten leksak som är gjord för att hålla fingrarna sysselsatta. Leksaken är Fidget toys är populär bland yngre skolbarn som vill ha något att ha i händerna när de sitter i skolbänken. Men det finns även vuxna som gillar att ha en kubformad liten fidget cube till hands för att varva ner. Oavsett vilken typ av Fidget cube du letar efter så hittar du den i Fyndiqs breda utbud och dessutom till låga priser. Har du svårt att välja så passa på att fynda en fidget box så har du fudget toys till hela familjen i olika modeller, färger och storlekar. Som vanligt hos Fyndiq handlar du säkert med fri frakt och snabba leveranser.

Pussel

Älskar du pussel så har du kommit rätt. Hos Fyndiq hittar du pussel för alla åldrar i flera olika varianter dessutom till låga priser. I vårt sortiment hittar du utmanande pussel med upp till 10 000 bitar, välj och vraka mellan olika motiv. För dig som lägger så stora pussel kan det vara smart att kolla in våra pusselmattor. Använder du pusselmatta så kan du plocka undan ditt pussel om det behövs. Barn utvecklar sin kognitiva förmåga när de lägger pussel så förena nytta med nöje och fynda bland alla våra barnpussel. Är du redo för ytterligare utmaningar så ta en titt på vårt utbud av 3D-pussel.

Spel för hela familjen

Gillar du spel i alla olika former så ta en titt i Fyndiqs breda sortiment. Hos oss hittar du massor av olika sällskapsspel och strategispel för alla åldrar. Glöm inte att kika på vårt stora utbud av olika kortspel, allt från klassiska UNO till olika varianter av frågesportsspel. Här hittar du ditt nästa favoritspel och som vanligt är priserna låga. Hos Fyndiq handlar du säkert online med fri fria och snabba leveranser.