Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billiga Babolat produkter online

105 Fynd

Var bäst utrustad på tennisbanan

Att vara en bra tennisspelare sitter mycket i utrustningen. En bra racket och ett par sköna skor kommer du långt på. Det är även väldigt smidigt att kunna samla din utrustning på ett ställe och kunna bära med dig den när du spelat färdigt. Och här på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga produkter från märket Babolat. De har verkligen allt för den moderna tennisspelaren! Välj mellan skor, racketar och väskor. Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Passa på och köp all utrustning du behöver här på Fyndiq. Du betalar nämligen samma frakt oavsett hur många produkter du handlar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Proffs eller nybörjare

Oavsett om du spelat tennis länge eller om du bara har testat på det ett fåtal gånger så hittar du förmodligen något som passar i Babolats stora utbud. Babolat är det företaget som specialiserat sig på racketsport längst av alla i branschen. Det innebär också att du får de absolut bästa produkterna när det kommer till tennisutrustning. Letar du efter ett par riktigt bra tennisskor kan vi rekommendera Babolat SFX som har ultimat komfort som ledmotiv! Eller vad sägs om en tennisväska med flera fack som även passar bra att använda som ryggsäck på fritiden?