Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga Biosilk produkter online

1 Fynd

Biosilk är hårprodukter av kvalitet

Är du trött på risigt hår och på jakt efter någonting som ger dig det där Hollywood-svallet? Då är Biosilk ett märke för dig. Deras produkter är nämligen kända för sin kvalitet, och om du väljer att handla Biosilk från oss på Fyndiq kan du köpa deras schampo, balsam och inpackning utan att din plånbok kapitulerar. Kika igenom vårt stora utbud av billiga hårprodukter från Biosilk och välj de som passar ditt hår bäst. Du kommer inte att ångra dig!

Tips för ett lyckat köp

Biosilk silk therapy silkesdroppar är perfekta att ha i håret innan du lämnar hemmet, för att få glansigt hår hela dagen! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Reparera ditt hår med Biosilk

Biosilk Recovery Treatment kan rekommenderas till dig som behöver reparera ditt skadade hår. Denna produkt ger en intensiv djupgående reperation och återställer fuktbalansen i ditt hår, vilket du snart kommer att märka efter att ha använt produkten. När du väl fått ordning på håret är det viktigt att du fortsätter använda bra hårprodukter, så passa på att även handla Biosilk schampoo och balsam när du ändå är här. Hos oss blir frakten trots allt densamma oavsett hur mycket du handlar.