Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billiga Blackvue produkter hos oss

28 Fynd

Köp billiga Blackvue produkter online hos oss på Fyndiq

Lite nojig i trafiken? Bra, det ska man vara. Det kan vara många galna trafikanter ute på vägarna. Därför har vi på Fyndiq samlat ihop ett brett och billigt sortiment av Blackvue produkter som bilkameror, truckkameror, kablar, fästen och andra tillbehör — allt för att du ska få en så säker körupplevelse som möjligt. Välj bland bilkameror med hög kvalitet och diskreta monteringsfästen som kan placeras både fram och bak på bilen. De är lätta, kompakta och mycket enkla att installera. Ta det säkra före det osäkra när du är ute och kör. Välkommen att fynda bland våra smarta Blackvue produkter!

Tips för ett lyckat köp

För att batteriet ska hålla i parkeringsläge har vi även powerbanks som tillvalet Power Magic, som ger kontinuerlig ström till kameran samtidigt som bilbatteriet inte laddas ur. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fordonskameror — för att motverka bedrägeriförsök

En bilkamera, fordonskamera, eller en dashcam som de också kallas, är en säkerhetsåtgärd som monteras fast och filmar händelseförloppet i trafiken vid till exempel en olycka eller en krock. Många bilister använder dem som bevis för vad som egentligen hände vid incidenten och slipper därmed bedrägeriförsök. Smart va? Vi på Fyndiq är stolta förmedlare av rättvisans lag i trafiken! Ta en titt och fynda något som kan hjälpa dig ta fast biltjuven eller fartdåren — det är rätt åt dem!