StartsidaVarumärken
hawaiian tropic

Fynda billigt från Hawaiian Tropic

7 Fynd

Skydda huden med väldoftande produkter online

De på Hawaiian Tropic vet hur det är att bo i solen på Hawaii. Därför har de blivit experter på att ta fram produkter som skyddar huden från sol och får den att bli riktigt mjuk och len. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av produkter från märket Hawaiian Tropic och vi kan lova dig att alla deras produkter doftar som en varm dag på en blomstrande ö. Välj mellan olika solskydd, after sun och hudkrämer. Skynda att fynda hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Hitta fler produkter hos oss och betala alltid samma frakt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Olja, kräm eller spray

Hawaiian Tropic har ett väldigt brett utbud av olika solskydd. Du som föredrar att smörja in dig med ett skydd i oljeform kan bland annat välja Hawaiian Tropic Protective Dry Sun Oil, som är en traditionell sololja. Vill du istället ha ett solskydd i sprayform som lätt går in i huden kan du välja Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil! Du som föredrar ett solskydd i krämform bör testa Hawaiian Tropic Satin Protection Sunlotion. Den ger nämligen huden en fin lyster och mjukhet samtidigt som den skyddar mot solen!