Fynda L'Oréal

110 Fynd

Det finns 60 fynd kvar att se

Loreal hårfärg & schampo

Loreal är världens största kosmetik- och hudvårdskoncern som har ett digert utbud av både smink; mascara, foundation, ögonskuggor och deras serie Loreal studio secrets till hårvårdsprodukter där Loreal hårfärg är ett populärt alternativ med Loreal casting cream gloss, exellence creme eller sublime mousse. Men, för att ditt skinande hår ska hålla sig skinande längre, och för att vårda eventuellt skadat hår finns även en serie hårvård som tar hand om håret, från schampo till vårdande oljor: Loreal intense repair, loreal absolute repair och silverschampo. Med ett stor och billigt utbud online av Loreal produkter kan du göra stora kap.

Tips för ett lyckat köp

Förhasta inte när du klickar ner produkterna i varukorgen. Då det finns mycket att välja mellan är det viktigt att du kollar en extra gång så du valt rätt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst support@fyndiq.se så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att bl.a. kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

För att du är värd det

Because you´re worth it säger Loreal ansikten utåt i tv-reklamen och låter det långa skinande håret lägga sig perfekt över axeln, eller blinkar till med en perfekt ögonfrans. För det är just vad Loreal menar: att du är värd att unna dig lite skönhet — just för att du är värd det. Och vem vill inte göra en liten uppgradering av sig själv och lägg till ett lager glans?