Fynda billig Tangle Teezer på nätet

47 Fynd

Bli fri från tovor med Tangle Teezer utredningsborste

Tillhör du den delen av befolkningen som har lite längre hår? I så fall är du säkerligen bekant med det långa hårets nackdelar, som brukar kallas för trassel och tovor. Men vi på Fyndiq tycker att alla med långt hår ska kunna ha ett vackert och utrett sådant, så därför har vi ett stort utbud av de populära hårborstar som går under namnet Tangleteezer! Med en Tangle Teezer Salon Elite är tovorna ett minne blott, och en riktigt bra hårborste leder både till vackrare och starkare hår. Dessutom är det riktigt billigt att köpa en Tangle Teezer hårborste här hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Vårt tips är att du köper två stycken Tangle Teezers — en att ha hemma och en i väskan! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Tangle Teezer Compact Styler är frisörernas favorit

Alla vet hur det känns när ens hår har tovat ihop sig riktigt ordentligt. Det kan vara enormt plågsamt att försöka reda ut tovan, man luggar sig själv, hårstråna bryts av som hö under en traktor och när tovan är borta känner man sig smått skalperad. Men nu finns det en lösning, i form av en utredningsborste från Tangle Teezer! Den är skonsam mot håret, förstör inte dina hårstrån och reder snabbt och smärtfritt ur tovor i ditt hår. Inte så konstigt att den har blivit en stor favorit bland frisörer över hela världen!