Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda baby haklapp billigt online!

Haklappar räddar kläderna! När man får barn ställs man genast inför en del utmaningar. Som att till exempel mata en åtta månader gammal son eller dotter som är mer intresserad av att få mat överallt annars än just i munnen. Ett ganska angenämt problem kan man tycka, men med en haklapp blir allting betydligt lättare. Haklappar är som en magisk räddning från att alla nya, fina kläder ska få fläckar för livet. Inget man bör underskatta eller för den delen undvika då det är dags att skaffa barn. Haklapp är ett måste!

Tips för ett lyckat köp! Att bara äga en haklapp är förvisso bättre än ingen alls, men ofta behöver man fler! Då kan man dessutom lämna dem på olika ställen. Till exempel hos mormor, på dagis och hos en vän som gärna passar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Haklapp med mönster är fint! Många haklappar är inte bara bra att ha, utan faktiskt väldigt fina också. Det finns både haklappar med mönster och haklappar med budskap som passar din baby. Väldigt fint! Även haklapp med arm är en väldigt användbar grej som kan vara väldigt sött. Det finns med andra ord haklapp för alla olika typer av barn och föräldrar! Helt klart ett väldigt bra grej när det är dags för mat.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.