Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda surfplatta billigt online!

Stort utbud av surfplattor med mängder av tillbehör! Om du vill hänga med i tekniksvängen så räcker det inte bara att ha en snygg plasma-tv, bra mobilt bredband eller en klockren smartphone. Du måste även vara utrustad med den bästa surfplattan som kan vara en iPad eller en Samsung surfplatta — beroende på tycke och smak. Här på Fyndiq finner du därav ett stort utbud om du vill köpa en iPad, iPad tillbehör eller tillbehör för surfplatta av något annat märke. Välj och vraka och kom ihåg att med billiga priser och bra frakter får du mer för pengarna, och att en billig surfplatta inte är synonymt med en sämre platta, bara ett smartare köp!

Tips för ett lyckat köp! För att få den bästa upplevelsen krävs rätt tillbehör, så se till att du lägger ner allt du kan tänkas behöva i varukorgen, och glöm inte att välja rätt tillbehör till rätt modell. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Läsplattan är den nya tidens läsning! Tekniken tar oss framåt, men något som följer med oss är det skrivna ordet. Och oavsett hur vi tar det till oss så finns det där. Det senaste, och smartaste, är att vi använder oss av läsplattor, exempelvis surfplatta Android, och då kan läsa mer obehindrat än om vi skulle släpa på en tung bok. Det gör att innehållet får en annan känsla och att det här med läsning känns mer 2000-tal än stenåldersboken.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.