Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

MFi-certifierad

Fynda billiga mobilladdare på nätet!

Bunkra upp med batteriladdare! Är du på jakt efter billiga USB laddare till din telefon? Då har du hittat rätt. På Fyndiq hittar du ett brett utbud av olika mobilladdare till alla möjliga telefoner och modeller till ett riktigt lågt pris! Här är nämligen nätets alla fynd samlade på en och samma plats, och med en låg fraktkostnad får du alla härliga fördelar som finns med att handla online. Enkelt, bekvämt, billigt och tryggt!

Tips för ett lyckat köp! Se till att de olika laddare du beställer passar till din mobiltelefon och det laddningsuttag som den har. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Få aldrig slut på batteri med en mobilladdare! Vi har alla med oss våra mobiler hela tiden, och vi använder dem till allt från att ringa, spela spel och navigera. Det är inte så svårt att lista ut att allt detta gör att batteriet ganska snabbt kan ta slut, och det är nog inte många som inte upplevt paniken när batterisymbolen blir en tunn röd linje. Men det finns ett sätt att undvika detta på, och det är att alltid ha en laddare med sig! Vare sig det är en Samsung laddare, en HTC laddare eller en iPhone laddare vi behöver så finns det att fynda här. Och kanske behöver du inte bara en laddare till telefonen, utan även en iPad laddare och en laptop laddare? Det är säkrast att bunkra upp, så du inte står där utan batterier en dag.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.