Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
MFi-certifierad

Mobilladdare — Fynda billiga laddare till mobil här!

Bunkra upp med billiga mobilladdare! Är du på jakt efter billiga USB laddare till din telefon eller surfplatta? Oavsett om du har en iPhone, Samsung, Huawei eller en annan Android mobil så har du hittat rätt. Hos oss på Fyndiq hittar du ett brett utbud av olika mobilladdare till alla möjliga telefoner och modeller att välja och vraka bland! Här är nämligen nätets alla fynd inom laddare för mobil och surfplatta samlade på en och samma plats, och med en billig frakt får du alla härliga fördelar som finns med att handla online. Enkelt, bekvämt, billigt och tryggt! Kolla in utbudet av laddare och välj den laddare till mobil som du föredrar — kanske en klassisk vit laddare eller en lite mer modern mobilladdare i annan färg, med mönster eller som kanske är klädd i flätad fiberkabel? Vi har allt från billaddare, dockningsstationer och väggadaptrar till laddare för micro-USB, mini-USB och nödladdare här i denna kategori att välja bland. Välkommen att fynda en billig laddare till din mobil redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Se till att de olika laddare du beställer passar till din mobiltelefon och det laddningsuttag som den har. Har du exempelvis en iPhone kan det vara olika uttag beroende på årsmodellen och om du har en iPad, samma gäller för vissa Android telefoner och surfplattor — så var noga när du läser produktbeskrivningen för att säkerställa att du får hem rätt laddare! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Få aldrig slut på batteri med en mobilladdare! Vi har alla med oss våra mobiler hela tiden, och vi använder dem till allt från att ringa, spela spel, smsa och navigera. Det är inte så svårt att lista ut att allt detta gör att batteriet ganska snabbt kan ta slut, och det är nog få som inte upplevt paniken när batterisymbolen blir en tunn röd linje. Men det finns ett sätt att undvika detta på, och det är att alltid ha en laddare med sig! Vare sig det är en Samsung laddare, en HTC laddare eller en iPhone laddare du behöver så finns det att fynda här. Och kanske behöver du inte bara en laddare till telefonen, utan även en iPad laddare och en laptop laddare? Det är säkrast att bunkra upp, så du inte står där utan batterier en dag. Kolla igenom vårt breda sortiment av mobilladdare och andra laddare nu på en gång — så slipper du oroa dig för batteriet!

Så fungerar Fyndiq! Vi på Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här hos kan du därför fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Det betyder också att när du beställer fler än en produkt så är chansen stor att dessa kommer att skickas från olika butiker — vilket i sin tur innebär att de kommer att levereras i flera olika paket vid kanske olika tillfällen. Men kom ihåg det bästa av allt, oavsett hur många produkter du än beställer så är frakten alltid billig.