Kundservice

Fynda billiga VR-glasögon online

1 006 fynd


Filtrera

Se spelen i 3D med VR-glasögon

Med 3D-glasögonen på kan du se den virtuella verkligheten på ett helt annat sätt. Vi på Fyndiq har här samlat ett brett urval av billiga VR-glasögon och Google Cardboards att välja och vraka bland. Kanske en VR Box med glasögon och tillhörande fjärrkontroll för smartphone på 4, 7-6 tum? Eller varför inte en byggsats att sätta ihop själv i form av kartongpapper för en verklighet i 3D. Här hittar du VR-glasögonen från alla de ledande märkena som passar både Ios och Android med flera. Välkommen att fynda 3D Video-glasögon här hos oss redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Vad har du för typ av smartphone? Se till så att dina 3D-glasögon är i rätt storlek för din mobil. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Upplev tredimensionell underhållning

För att riktigt kunna kliva in i den fantastiska virtuella värld som numera är tillgänglig för alla, är det bäst att köpa ett par pålitliga videoglasögon med 3D-funktion och tillhörande fjärrkontroll.sedan kan dessa vara av olika varianter, vissa är mer av en box att sätta runt ögonen och andra i Google Cardboard att fästa mobilen i. Upptäck sedan en hel massa appar och spel samt filmer att njuta av med glasögonen på plats. Varför inte upptäcka en stad eller åka berg-och-dalbana med VR-ögonen på? Allt är möjligt.