Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig selfiestick online!

Bra selfies med selfiepinne! Att fota och ta bilder på sig själv, eller för den delen på andra, är något som många haft som ett intresse ett bra tag. Men aldrig har det varit enklare att ta bra foton än vad det är nu. Hos oss på Fyndiq kan du nämligen hitta ett stort utbud av selfiesticks, och dessutom är de riktigt billiga! Att ta bilder på sig själv, ofta kallat för selfies, hör nämligen numera till vardagen. Inte minst när det handlar om bloggbilder och Instagram-bilder, men även för andra ändamål såklart. En selfiepinne kommer då väl till pass, så kika runt och se vilken som faller dig i smaken!

Tips för ett lyckat köp! En selfiestick är en riktigt rolig present, så om du ändå ska klicka hem en till dig själv, varför inte beställa en extra till en vän? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Tillbehör för fina foton! För att ta en bra selfie har man tidigare bara använt sig av en kamera, oftast på mobiltelefonen. Numer så är en monopod det självklara valet för många! Så om du till exempel ska ut och resa är en selfiestick med bluetooth något som är ett måste att packa ner i resväskan om du vill ha fina semesterbilder. Det är helt enkelt ett väldigt användbart fototillbehör!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.