Kundservice

Fynda billig selfiestick online

1 502 Fynd

Filtrera

Bra selfies med selfiepinne

Att fota och ta bilder på sig själv, eller för den delen på andra, är något som många haft som ett intresse ett bra tag. Men aldrig har det varit enklare att ta bra foton än vad det är nu. Hos oss på Fyndiq kan du nämligen hitta ett stort utbud av selfiesticks, och dessutom är de riktigt billiga! Att ta bilder på sig själv, ofta kallat för selfies, hör nämligen numera till vardagen. Inte minst när det handlar om bloggbilder och Instagram-bilder, men även för andra ändamål såklart. En selfiepinne kommer då väl till pass, så kika runt och se vilken som faller dig i smaken!

Tips för ett lyckat köp

En selfiestick är en riktigt rolig present, så om du ändå ska klicka hem en till dig själv, varför inte beställa en extra till en vän? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Tillbehör för fina foton

För att ta en bra selfie har man tidigare bara använt sig av en kamera, oftast på mobiltelefonen. Numer så är en monopod det självklara valet för många! Så om du till exempel ska ut och resa är en selfiestick med bluetooth något som är ett måste att packa ner i resväskan om du vill ha fina semesterbilder. Det är helt enkelt ett väldigt användbart fototillbehör!