Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga fläktar för mobilen här

Fynda billiga fläktar med mini USB för mobilen hos oss! Vi på Fyndiq har samlat massor av mobilfläktar online här hos oss för dig att fynda bland. Vad sägs om en fläkt med mini-USB för iPhone att svalka dig med en kall sommardag? Här har vi mobilfläktar för de flesta mobilmärken som är enkla att packa med på varma dagar. De fungerar lika bra att ha på stranden som inne på kontoret — allt du behöver för att fläkten ska fungera är en laddad mobiltelefon att koppla in den i. Välkommen att fynda fläkt för mobilen redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du en stor, ordentlig fläkt att ställa i sovrummet eller i vardagsrummet? Det finns självklart också hos oss på Fyndiq, men i en egen kategori — där hittar du både handhållna- och golvstående varianter! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Aldrig svettig med mobilfläkt! Det är inte bara i gassande solsken som det kan vara skönt att kunna koppla in en fläkt i ett av mobilens uttag, även efter träning är det skönt att kunna det! Har du haft gympa i skolan, joggat med kollegan eller lirat innebandy med polarna kan det vara skönt att sänka kroppstemperaturen efteråt och det kan du göra enkelt med hjälp av en fläkt. I vårt stora utbud av fläktar som du kopplar in i mobilen finns massor av varianter att välja på — och en mobilfläkt är faktisk mer kraftfull än du kanske tror, testa får du se!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.